Oproep: Groene presentatoren (en waaghalzen) gezocht voor nieuwe webserie

Wil jij (of jullie) wekelijks in actie komen voor een milieu- en diervriendelijke wereld en om de klimaatverandering te stoppen? Vind je het leuk om het hele land door te gaan en initiatieven voor de natuur te ondersteunen met grappige en gedurfde acties? En vind je het leuk om dat alles voor een camera te doen? Dan is het nieuwe online programma dat wij willen gaan maken iets voor jou!

Wij zoeken aansprekende mensen (tussen de 16 en 30 jaar) die dit programma willen gaan presenteren en allerlei groene acties willen gaan uitvoeren, om zo je generatiegenoten te laten zien dat je nog veel meer kunt doen dan alleen korter douchen om klimaatverandering te stoppen. Als jij ondertussen onze kijkers ook nog aan het lachen kan brengen, dan is dat helemaal mooi.

Om dit programma echt te kunnen gaan maken willen we eerst twee testafleveringen draaien. Met die ‘pilots’ hopen we genoeg financieën bijelkaar te krijgen om jou ook te kunnen gaan betalen zodra we de serie kunnen maken. Wil jij met ons die testafleveringen maken en zo hopelijk één van de gezichten worden van ons nieuwe wekelijkse programma? Mail dan zo snel mogelijk naar mail@zaaigrondfilm.nl. Dan krijg je meer uitleg over onze plannen met daarin ook een kleine opdracht, zodat we kunnen beoordelen of jij eventueel geschikt bent als één van de presentatoren voor dit programma. Je mag ook als ‘team’ reageren (bijvoorbeeld met z’n tweeën of drieën) als je dat wilt en als jullie denken dat jullie als team het beste kunnen presenteren.

We zien je mail graag tegemoet!

Mail gerust voor vragen of bel Harko Wubs: 06-19838610 (spreek je voicemail en je telefoonnummer in als er niet wordt opgenomen, dan wordt je teruggebeld)